aOra Beauty Awareness | Cvjetni | Supernova

Praktična lokacija u samom centru grada omogućava vam trenutke opuštanja i uljepšavanja nadohvat ruke

aOra Beauty Awareness

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 10:00 - 18:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Kvalitetne i profesionalne preparate za njegu lica potražite u centru Supernova Cvjetni

aOra svaku svoju klijenticu promatra kao jedinstvenu ženu sa specifičnim potrebama pa je, upravo vođena tom filozofijom, kreirana i bogata ponuda koja će zadovoljiti različite potrebe i pomoći u dostizanju raznih ciljeva u njezi kože. Pritom je jako važna pomoć i savjet stručnog osoblja, a ljubazne i educirane beauty savjetnice na aOra Beauty Awareness prodajnom mjestu rado će vam pomoći u odabiru proizvoda koji će idealno odgovarati vašoj koži. 

Uz proizvode iz Mesotherapy, Organic Beauty i Dead Sea Minerals spektra, priuštite si tretmane uljepšavanja u udobnosti vlastitog doma. Dnevne i noćne kreme, serumi, maske za lice, losioni, kreme za njegu područja oko očiju i anti age preparati samo su dio bogate ponude proizvoda renomiranih svjetskih brendova izrađenih najmodernijim metodama i po najvišim standardima industrije. Uz pomoć stručnog osoblja informirajte se o pravilnim koracima dnevne i noćne rutine i nabavite proizvode uz koje ni rezultati neće izostati. 

Ženska ljepota više je od izgleda – uz ponudu aOre izgledajte i osjećajte se fantastično

Najbolje što svaka žena za sebe može učiniti je posvetiti si svoje posebno vrijeme u užurbanom rasporedu. aOra je mjesto koje će vam ponuditi sve da zablistate i iznutra i izvana. Vrhunski tretmani u kojima ćete uživati na lokaciji kao i kvalitetni preparati uz koje si spa trenutke možete upriličiti kod kuće izvrsna su kombinacija za održavanje savršenog izgleda, a upravo tada neizostavno je i unutarnje zadovoljstvo kojim ćete zasigurno zračiti. 

Inspiracija čitavog koncepta dolazi već iz samog imena. Stara Egipatska riječ aor koja označava zlatno svjetlo savršeno opisuje osjećaj koji bi svaku ženu trebao pratiti cijelog dana. Zračiti pozitivno, biti snažna, lijepa i ženstvena sebi i svojoj okolini izvor je inspiracije za dugogodišnji rad aOre. Na osnovu znanja, stručnosti i dugogodišnjeg iskustva osoblje aOre brojnim klijenticama svakodnevno pruža usluge i nudi proizvode kojima se vjerno vraćaju i za kojima posežu kako bi održavale dobar izgled, ali što je još važnije, pozitivan duh i stav prema svojem tijelu. Osnovna filozofija promocija je i poticanje ženske ljepote kao pokretačke snage za pozitivne promjene uz održavanje idealnog balansa ljepote duha i tijela. Uz brojne tretmane, najnoviju tehnologiju i najkvalitetnije preparate blistav izgled nije samo nedosanjani ideal. Uz redovne posjete na sebi ćete primijetiti fantastične rezultate koji će se garantirano odraziti i na vaše samopouzdanje i raspoloženje