aOra Beauty Lounge | Cvjetni | Supernova

Putevi Ljepote zajedno čine skup tretmana koji su savršeno balansirani i idealno se nadopunjuju kako bi aktivirali vaš organizam i potaknuli prirodni razvoj i regeneraciju kože. 

aOra Beauty Lounge

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 10:00 - 18:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

aOra je mjesto stvoreno za jedinstvene žene. Prepustite se užitku u centru Supernova Cvjetni

Praktična lokacija u samom centru grada omogućava vam trenutke opuštanja i uljepšavanja nadohvat ruke. aOra Beauty Lounge mjesto je na kojemu vas očekuje bogat izbor tretmana uz koje će se svaka žena osjećati lijepom i jedinstvenom. Temeljen na metodama vodećih stručnjaka s područja njege kože, koncept aore usmjeren je specifičnim zahtjevima klijenata i nudi odgovore na brojne potrebe njege kože i ljepote lica. Iskusite i posebne kombinacije tretmana koji su direktno usmjereni na postizanje najboljih rezultata. Putevi Ljepote zajedno čine skup tretmana koji su savršeno balansirani i idealno se nadopunjuju kako bi aktivirali vaš organizam i potaknuli prirodni razvoj i regeneraciju kože. 

Prepustite se u stručne ruke savjetnica za ljepotu i profesionalnih kozmetičarki koje svoje znanje redovito nadograđuju aktualnim novitetima iz svijeta kozmetike i njege te uz pomoć najmodernije tehnologije brojnim ženama pružaju tretmane uz kojih će koža zablistati. Isprobajte neki od popularnih tretmana: Aqua Spectra, Mesotherapy Revival, Decorinyl Regeneration, Snake Venom Repair, Nectar Relief ili Derma Balance. Osim tretmana lica, uživati možete i u manikuri te neodoljivom nail artu. Upravo ljubazno osoblje, kvalitetni preparati i aparatura čine svaki posjet aOri jedinstvenim iskustvom koje svaka žena zaslužuje.

Ženska ljepota više je od izgleda – uz ponudu aOre izgledajte i osjećajte se fantastično

Najbolje što svaka žena za sebe može učiniti je posvetiti si svoje posebno vrijeme u užurbanom rasporedu. aOra je mjesto koje će vam ponuditi sve da zablistate i iznutra i izvana. Vrhunski tretmani u kojima ćete uživati na lokaciji kao i kvalitetni preparati uz koje si spa trenutke možete upriličiti kod kuće izvrsna su kombinacija za održavanje savršenog izgleda, a upravo tada neizostavno je i unutarnje zadovoljstvo kojim ćete zasigurno zračiti. 

Inspiracija čitavog koncepta dolazi već iz samog imena. Stara Egipatska riječ aor koja označava zlatno svjetlo savršeno opisuje osjećaj koji bi svaku ženu trebao pratiti cijelog dana. Zračiti pozitivno, biti snažna, lijepa i ženstvena sebi i svojoj okolini izvor je inspiracije za dugogodišnji rad aOre. Na osnovu znanja, stručnosti i dugogodišnjeg iskustva osoblje aOre brojnim klijenticama svakodnevno pruža usluge i nudi proizvode kojima se vjerno vraćaju i za kojima posežu kako bi održavale dobar izgled, ali što je još važnije, pozitivan duh i stav prema svojem tijelu. Osnovna filozofija promocija je i poticanje ženske ljepote kao pokretačke snage za pozitivne promjene uz održavanje idealnog balansa ljepote duha i tijela. Uz brojne tretmane, najnoviju tehnologiju i najkvalitetnije preparate blistav izgled nije samo nedosanjani ideal. Uz redovne posjete na sebi ćete primijetiti fantastične rezultate koji će se garantirano odraziti i na vaše samopouzdanje i raspoloženje