Balon Centar | Cvjetni | Supernova

Poželite li čestitati sestri na fakultetskoj diplomi, prijateljici na rođenju djeteta ili mami na okruglom rođendanu, čestitajte im balonom iz Balon Centra.

Balon Centar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Balon centar prodajno mjesto najšareniji je kutak centra Supernova Cvjetni

Balon centar vodeći je lanac prodavaonica balona u Hrvatskoj, a na prodajnom mjestu u centru Supernova Cvjetni čeka vas fantastičan izbor za sve prigode i uzraste. Rođendani, diplome, djevojačke večeri ili rođenje djeteta samo su neke od prigoda koje već tradicionalno možete čestitati prigodnim balonom ili proslaviti s balonskim dekoracijama. Prigodan program za rođenja, krštenja ili vjenčanja učinit će vaš poseban dan još ljepšim. 

Birajte folijske ili lateks balone u raznim bojama i s raznim motivima kao i s mogućnošću printa. Hello Kitty, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Minions, Paw Patrol, Frozen, Maša i Medo i mnogi drugi likovi omiljeni su među djecom, dok ćete starije obradovati brojni oblici i dezeni u najpopularnijim bojama. Osim balona, uživajte i u izboru prigodnog party programa poput svjećica, čestitki, natpisa, girlandi, konfeta, ukrasa za torte i mnoštva drugih artikala. Organizirate li party ili želite nekoga iznenaditi poklonom, sve što vam treba na jednom je mjestu – u Balon centru Supernove Cvjetni.

Proslavite diplomu, rođendan ili vjenčanje uz balone Balon centra

Poželite li čestitati sestri na fakultetskoj diplomi, prijateljici na rođenju djeteta ili mami na okruglom rođendanu, čestitajte im balonom iz Balon centra.  Proizvedeni od prirodne gume i potpuno biorazgradivi, latex baloni Balon centra posjeduju niz certifikata koji potvrđuju njihovu kvalitetu. Latex baloni, folija baloni, flexmetal figure, srca ili krugovi, kao i navijački baloni - pronađite ih sve na jednom mjestu.

Organizirate li poslovni event, izaberite balonske lukove, stupove, girlande, balonske brojeve i natpise, viseće dekoracije od balona, balone s helijem i zrakom, a vrijedni zaposlenici Balon centra ukrasit će vašu pozornicu s balonima po vašoj želji. Tražite li originalni poklon za Valentinovo, poklonite balone u obliku srca ili figure napravljene od balona i pokažite svoju ljubav.

Čestitajte važnoj osobi na diplomi figurom od balona u obliku čovječuljka s kapicom i diplomom ili balonom s natpisom. Tražite li promotivne balone s logom svoje tvrtke kao odličnu reklamu ili balon s posebnom fotografijom, Balon centar vrši tisak po narudžbi te na balone može aplicirati i fotografije. Poklonite balonske figure, cvijeće od balona, slova i brojeve od balona ili balone s helijem kao najbolji rođendanski poklon koji će se još dugo pamtiti. Unikatan, poseban i kvalitetan poklon koji će razveseliti svakog  pronađite u Balon centru.