Čušpajz i faširanac | Cvjetni | Supernova

Jela na žlicu imaju posebnu čar iako nisu uvijek na listi omiljenih jela, ali domaće i fine kombinacije oduševit će i one najizbirljivije.

Čušpajz i faširanac

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 17:00
Utorak 11:00 - 17:00
Srijeda 11:00 - 17:00
Četvrtak 11:00 - 17:00
Petak 11:00 - 17:00
Subota 11:00 - 17:00
Nedjelja 11:00 - 17:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Fino, a na žlicu očekuje vas u restoranu Čušpajz & Faširanac u centru Supernova Cvjetni

Bilo da je riječ o početku tjedna ili bilo kojem drugom dijelu tjedna, ako ste zacrtali sebi da ćete početi jesti konkretnija i zdravija jela, onda je tu gastro kutak centra Supernova Cvjetni. U širokom izboru pronaći ćete i jedan sasvim poseban restoran koji nosi naziv Čušpajz & Faširanac što vam u biti i kaže sve o svojoj glavnom ponudi. Dakle, riječ je o finim kombinacijama jela na žlicu s naglaskom na variva i faširance kao dodatak cijeloj gastro deliciji. Osigurajte si fini obrok s kojim će vaš imunitet dobiti dodatan booster, a vi ćete se osjećati bolje jer ste odabrali domaću kuhinju uz najfinije kombinacije okusa od svježih namirnica. U ponudi su kombinacije koje će zadovoljiti vegetarijance i one koji naglasak stavljaju na meso. 

Na meniju možete pronaći finu količinu variva od čak pola litre u vašem tanjuru, a tu su vege i mesna variva. Među mesnim varivima ističe se pileći paprikaš s noklicama, piletina s gljivama, junetina s mahunama, grah s kiselim kupusom i suhim mesom, kineski kupus s pancetom te fina buća, grahorice i suha rebra. Na vege meniju očekuju vas mahune i šampinjoni, istarski bobići te bijeli grah i ričet. Za svakoga po nešto. Naravno, tu su i nezaobilazni faširanci kao poseban dodatak vašem varivu i po želji možete dodati juneće i povrtne faširance, a dodacima popit peršina, bučinih sjemenki ili pržene slanine možete pojačati okus cijele gastro priče. Odluka je vaša, a jela su zbilja fina zbog čega nećete požaliti što ste svratili u centar Supernova Cvjetni.

Ukusni i fini recepti s kojima će i najizbirljiviji zavoljeti variva

Jela na žlicu imaju posebnu čar iako nisu uvijek na listi omiljenih jela, ali domaće i fine kombinacije oduševit će i one najizbirljivije. Baš u restoranu Čušpajz & Faširanac za vas pripremaju fina variva koja će vas oduševiti ako tražite topli obrok na žlicu s najkvalitetnijim i svježim namirnicama. Bilo da je riječ o hladnijim ili toplijim periodima u godini, varivo je uvijek super izbor ako idete na pauzu od posla ili ste u prolazu gradom, a baš vas je uhvatila glad. 

Tajna dobrog variva je u pripremi i konačnoj teksturi koja je gusta i fina, a gastro stručnjaci restorana Čušpajz imaju dobitne kombinacije kako biste mogli uživati u svakom zalogaju. Vrijeme je da barem jedan dan u tjednu proglasite „jušnim danom“ i počastite se finim varivom koje će vam donijeti i mnoštvo nutritivnih vrijednosti. Svježe namirnice, domaće povrće i začini po vašem ukusu zbog čega ćete se zasigurno vratiti i isprobati razne kombinacije variva koje Čušpajz ima na meniju.