In Kapital | Cvjetni | Supernova

Dugi niz godina In Kapital uspješno posluje gradeći prepoznatljiv stil koji u svom temelju ima iskustvo, ambicioznost zaposlenih i kvalitetu poslovanja s ciljem pružanja vrhunske usluge svim svojim klijentima.

In Kapital

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 10:00 - 18:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Jednostavno, sigurno i povoljno uz In Kapital u centru Supernova Cvjetni

In Kapital mjenjačnica svoje mjesta u centru Supernova Cvjetni našla je na etaži minus jedan gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će vam stručnim savjetima pomoći oko najpovoljnije opcije konverzije novca. Svi koji su u centru grada Zagreba, svoj novac mogu promijeniti po najpovoljnijem tečaju bilo da mijenjate valutu kao što je euro (EUR), australski dolar (AUD), britansku funtu (GBP), konvertibilnu marku (BAM), američki dolar (USD), poljski zlot (PLN), švicarski franak (CHF) ili neku drugu valutu. 

Brzo, jednostavno i sigurno možete odraditi zamjenu fizičkog nova kao i kripto valuta koje su iz dana u dan sve popularnije. Baš zato što je IN Kapital prva hrvatska tvrtka koja ima lanac mjenjačnica diljem Hrvatske, osigurat će vam najkvalitetniju uslugu i to na najatraktivnijim lokacijama među kojima je i centar Supernova Cvjetni koji se nalazi u samom centru grada Zagreba na adresi Trg Petra Preradovića 6. Svakim radnim danom i subotom, posjetite In Kapital na etaži minus jedan i osigurajte sebi vrhunsku uslugu bilo da krećete na put ili ste došli s putovanja pa trebate mijenjati fizički novac.

In Kapital - najviše za vaš novac

Trebate li promijeniti kune u neku od stranih valuta kako biste otputovali u inozemstvo ili ste se pak vratili s putovanja i ostalo vam je novčanica koje želite promijeniti u kune, In Kapital pravo je mjesto za vas. In Kapital d.o.o. je tvrtka u hrvatskom vlasništvu koja se bavi financijskim poslovima te od dana kada je osnovana uspješno posluje gradeći prepoznatljiv stil koji se temelji na iskustvu, vrhunskoj kvaliteti usluge te ambicioznim i kvalitetnim zaposlenicima.

Koliko ćete dobiti za svoj novac, možete vidjeti jednostavnim pogledom na tečajnu listu, neovisno o tome trebate li kupovni ili prodajni tečaj eura, američkog ili australskog dolara, franaka ili funte. Brinući o vašem novcu, prva je hrvatska tvrtka koja ima lanac mjenjačnica valuta na atraktivnim lokacijama grada Zagreba, Dubrovnika te Zadra.

Posjeduju licencu HNB-a za obavljanje mjenjačkih poslova te ispunjavaju sve uvjete za poslovanje u skladu sa zakonima Republike Hrvatske. Najpovoljnije rate zamjene eura u kune, zamjena dolara u kune kao i zamjena ostalih svjetskih valuta, čini In Kapital jednom od boljih mjenjačnica.

Kako biste dobili najviše za svoj novac, njihovo stručno i educirano osoblje spremno je odgovoriti na sve vaše upite. Imajući na umu uštedu vašeg dragocjenog vremena, davanjem svih potrebnih informacija prilagođavaju se vašim potrebama.