Next | Cvjetni | Supernova

Next je svjetski poznati brand koji dolazi iz Velike Britanije, a poznat je po multinacionalnoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka te specijalnog asortimana za dom.

Next

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 10:00 - 18:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Next modna destinacija za najmlađe u centru Supernova Cvjetni

Jedna od mnogobrojnih Nextovih trgovina smjestila se i u centru Supernova Cvjetni. U prizemlju centra pronaći ćete trgovinu koja će oduševiti sve mame i djecu koja vole kvalitetno, lijepo i udobno. Kako bi vaši mališani uživali u svakom danu, u trgovini Next pronaći ćete sjajne kombinacije iz kolekcija koje donose jesen, zima, ljeto i proljeće. Odaberite kvalitetne materijale kada tražite udobne zimske jakne, prsluke, majice dugih rukava ili pak hlače za dječake i djevojčice. U trgovini vas očekuju dijelovi posebno odijeljeni za bebe, vrtićku djecu te školarce. Osim modnih kombinacija tu su i brojni dodaci poput čarapa, torbi, donjeg rublja, kapi, šalova itd. 

Next je česta destinacija svih onih koji svojim mališanima žele samo najbolje od mode i udobnosti. Bilo da je riječ o toplijem vremenu koje zahtjeva laganije kombinacije ili je riječ o hladnijem periodu godine, u Nextu ćete pronaći baš sve. Odaberite kvalitetne pamučne materijale za svoje bebe kako biste im osigurali najbolji dodir na koži bez straha od reakcija vaših najslađih članova obitelji. Ni vrtićka djeca i školarci neće biti ništa manje zadovoljni jer za njih uvijek možete odabrati udobne trenirke, majice kratkih rukava, traperice u svim kombinacijama boja i veličina ili možda neku cool košulju s kojom će biti glavne face u društvu. 

Poznati britanski brend kojeg svi vole

Next je svjetski poznati brand koji dolazi iz Velike Britanije, a poznat je po multinacionalnoj ponudi odjeće, obuće i modnih dodataka te specijalnog asortimana za dom. Firma ima sjedište u gradu Enderbyju u Engleskoj te više od 700 prodajnih mjesta diljem svijeta od kojih je 500 samo u Ujedinjenom Kraljevstvu, a ostalih 200 diljem Europe, Azije i Bliskog istoka. Tvrtka je poznata po dugogodišnjoj tradiciji poslovanja još od 1864. kada je osnovana. Osnivač je bio Joseph Hepworth koji je tvrtku podigao vlastitim trudom i radom. Kroz dugi niz godina tvrtku su preuzimali brojni poznati dizajneri i poduzetnici, ali 1981. je otkupio ju je zastupnik Kendall & Sons. Tijekom godina Next se uspješno širio i poslovanje je napredovalo do današnje mreže koja je svjetski poznata. 

Osim fizičkih trgovina, Next ima uspješnu i online platformu u kojoj ćete pronaći velik broj različitog asortimana s multibrend ponudom bilo da je riječ o modi ili kućnim dodacima. Odjeća koju Next ima poznata je po vrhunskoj kvaliteti i izradi te raznolikom dizajnu zbog čega svatko može nešto pronaći za sebe. Osim muškog i ženskog asortimana, Next je poznat po sjajnoj ponudi dječje odjeće i obuće te modnih dodataka. Nerijetko je Next najdraža trgovina svih mama koje svojim mališanima žele osigurati kvalitetno, udobno i lijepo. Jedna od trgovina svoje mjesto je našla i u centru Supernova te je time obogatila ponudu koju u svom portfoliju ima grupacija Supernova Hrvatska.