Torterie Macaron | Cvjetni | Supernova

Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

Torterie Macaron

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 09:00 - 21:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Najbolje od slastičarstva donosi vam slastičarnica Torterie Macaron u centru Supernova Cvjetni

Kakav bi to dan bio da šetnju centrom Zagreba ne završite ili započnete uz ispijanje kave, soka u kombinaciji s najboljim slasticama? Nemoguća misija reći će vam svi koji uživaju u šetnjama centrom metropole. Na dohvat ruke očekuje vas i jedna od najpoznatijih slastičarnica u državi, a riječ je o slastičarnici Torterie Macaron koja se smjestila u centru Supernova Cvjetni. Idealna je to destinacija za sve one koji uživaju u najboljim slasticama bilo da je riječ o finom komadu torte, finim i šarenim macaronsima, zanimljivim donutima ili mekanim muffinima. Ovo je samo dio bogate ponude koja očekuje sve posjetitelje našeg centra Supernova Cvjetni. Na adresi Trg Petra Preradovića 6 očekuje vas divno uređen kutak koji je idealno uklopio u cjelokupan gastro koncept koji vam nudi sjajan izbor različitih domaćih i svjetskih kuhinja.

Osim slastica, uvijek možete popiti finu kavicu, cappuccino, Nescafee ili svježe cijeđeni sok. Osim što možete predahnuti od vrućine ili hladnoće u našem ugodnom ambijentu, možete doći i naručiti svoju tortu za vani. U ponudi su sjajne kombinacije okusa koje će obogatiti sve vaše proslave, od rođendana, krštenja, proslava maturalnih uspjeha, diploma, pa sve do vjenčanja ili obljetnica. Torterie Macaron su tu za sve prigode jer imaju odličan izbor torti koje mame svako nepce. Tako ćete osim sezonskog voća u kombinaciji s finim slastičarskim kremama, uvijek moći odabrati klasik poput cheesecakea, Ferrerita, ledenog vjetra ili kremšnita torte.

Domaća receptura za najslađe trenutke nakon shoppinga

Slastičarnica Torterie Macaron svoje ime dobila je upravo prema jednoj od najpopularnijih francuskih slastica – po macaronsima. Ponuda slastica ističe se po svojoj vrhunskoj kvaliteti odabranih sastojaka po kriterijima najstrožih provjera iz domaće proizvodnje.

Zbog toga kupci mogu biti sigurni da umjereno uživanje u slatkom neće imati nikakve posljedice za njihovo zdravlje. Iz sezone u sezonu iznenadit će vas odličnom ponudom slastica, a ljeti posebno možete uživati u premium sladoledima koji se izrađuju po originalnoj talijanskoj recepturi.

Uživanciju u okusima vanilije, čokolade, jagode, pistacia, lješnjaka i drugih okusa, nadopunite neodoljivim macaronsima. Macaronsima malo tko može odoljeti jer je riječ o ručno rađenim slasticama koje svoje mjesto nalaze na brojnim Instagram objavama, poznatim blogovima i slično. Osim zanimljivih i šarenih macaronsa, tu su i šareni donuti koji se sjajno sljubljuju s kavom i ostalim toplim napitcima.

Inspiraciju za uređenja prostora slastičarnica bila je tradicionalna francuska slastičarna tzv. patisserie koja predstavlja spoj klasičnih elemenata i pastelne boje za iznimno uređenje interijera. Ako slavite rođendan, imendan, tražite svadbenu tortu, tortu za prvu pričest, krizmu, obljetnicu braka i slično, onda najfinije torte možete naručiti upravo u slastičarni Torterie Macaron.

U ponudi se ističe oko 15 vrsti torti koje se svakodnevno dostavljaju na lokacije potpuno svježe pripremljene iz domaće proizvodnje.