Comma | Cvjetni | Supernova

Potražite moderne, ženstvene i upečatljive komade za savršene stylinge.

Comma

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 10:00 - 18:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Moda

Fantastične Comma kombinacije za sve prigode čekaju vas u centru Supernova Cvjetni

Ženstvene kolekcije zaštitni su znak brenda Comma, a iako su vjerni klasici i elegantnim linijama, dizajneri brenda prate sve aktualne trendove pa ćete tako u svakoj novoj kolekciji pronaći aktualne komade u kojima će se i dalje naći trag romantične klasike. 

Ženstvenost i elegancija imperativ su i nit vodilja svake nove kolekcije, no Comma potiče i modnu odvažnost koju ćete lako izraziti odabirom ponekog statement komada. Zimi će tako zavladati kaputi i jakne, kako oni klasičnih krojeva, tako i modeli upečatljivih boja i uzoraka. Kombinirajte ih s popularnom pleteninom vrhunske kvalitete, a ne zaboravite i na modne dodatke. Tijekom cijele godine u ponudi vas čekaju košulje i bluze idealne za svakodnevne outfite, a dolaskom ljeta trgovina Comma postaje posebno šarena i privlačna. Lepršave haljine koje slave žensko tijelo i siluetu svake sezone dolaze u neodoljivim bojama i uzorcima, a izvrsno se slažu s aktualnom ponudom nakita i torbica. Mudrim odabirom na jednom mjestu pronaći ćete idealan dnevni ali i večernji ili svečani styling.

Prepoznatljive linije za formalne i casual prigode

Modni brend Comma prepoznatljiv je po svojim ženstvenim kolekcijama prigodnim za razne prigode. Ova internacionalna tvrtka, predvođena fantastičnim timom dizajnera, svojoj vjernoj publici i brojnim ljubiteljicama mode nastoji prezentirati neodoljive komade koji garantiraju udobne i vrlo nosive kombinacije te jedinstveni look.

Brojne kolekcije koje u trgovine pristižu tijekom cijele godine neiscrpna su inspiracija svima koji vjeruju da moda može biti poput igre i žele da im svakodnevni outfiti odražavaju ženstvenost i eleganciju. Sve linije brenda Comma imaju nešto zajedničko – predstavljaju ženstven, odvažan i moderan stil, a inspirirane su posljednjim trendova svjetskih modnih prijestolnica.

Odabirom omiljenih modnih komada kreirajte upečatljive stylinge u kojima ćete se osjećati samouvjereno i zabljesnuti na svakom poslovnom, svečanom ili formalnom događaju, a jednako se ugodno i privlačno možete osjećati i u svakodnevnim prilikama. Prateći modne trendove Comma ne zanemaruje ono po čemu je najprepoznatljivija pa se tako, kroz svaku novu kolekciju provlači specifična ženstvena silueta, neodoljive boje i uzorci i mnogi sofisticirani detalji.

Ženstven, opušten i jedinstven – tako bi se mogao opisati stil ljubiteljica kreacija modnog brenda Comma. Istovremeno, on nije definiran godinama niti tjelesnom građom jer u bogatoj ponudi raznovrsnih modela svi će lako i jednostavno pronaći idealne kombinacije za sve generacije i brojne prigode koje će pristajati kao salivene.