Konzum | Cvjetni | Supernova

Lanac trgovina pod imenom Konzum u Hrvatskoj su prisutni više od 65 godina i donose tradiciju dobrog poslovanja i ponude za cijelu obitelj. U svojoj ponudi uvijek zastupaju primarno domaće proizvođače i na policama brojnih trgovina možete pronaći kvalitetan izbor proizvoda od prehrambenih namirnica pa sve do tekstilnih.

Konzum

Radno vrijeme
Ponedjeljak 07:00 - 22:00
Utorak 07:00 - 22:00
Srijeda 07:00 - 22:00
Četvrtak 07:00 - 22:00
Petak 07:00 - 22:00
Subota 07:00 - 22:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Hrana

Konzum je nezaobilazno odredište prilikom svakog posjeta centru Supernova Cvjetni

Užurban tempo života mnogima je postao svakodnevica i upravo zato dobro je pronaći mjesto gdje vas sve za dom očekuje na jednom mjestu. Namirnice, sredstva za održavanje doma, sezonska dekoracija i mnoštvo popratnog asortimana na policama trgovine Konzum omogućava vam da dnevni ili tjedni shopping obavite brzo i jednostavno. Smještena na etaži -1 centra Supernova Cvjetni, trgovina Konzum svakodnevno vas očekuje s ponudom svježeg mesa, ribe, voća i povrća, dnevno pečenog peciva i slastica, kao i raznolike ponude gotovih obroka. 

Savršen omjer cijene i kvalitete karakteristika su cjelokupnog asortimana koji vas očekuje na policama trgovine. Osim popularne robne marke K-Plus, Konzum vam nudi i popularne proizvode brojnih stranih i domaćih brendova iz prehrambene industrije kao i onih neprehrambenih koje svakodnevno koristite u kućanstvu. Proizvodi brendova Minute, Hrusty, Sweet chef, Finesse, Adria mare, Active Zone Protein+, Olea, Natur, Man Max, Dax, Buddy samo su dio ponude, a uz odlične popuste i učestale akcije svoje ćete vrećice napuniti uz sjajne uštede. 

Konzum - najpoznatiji hrvatski trgovački lanac

Lanac trgovina pod imenom Konzum u Hrvatskoj su prisutni više od 65 godina i donose tradiciju dobrog poslovanja i ponude za cijelu obitelj. U svojoj ponudi uvijek zastupaju primarno domaće proizvođače i na policama brojnih trgovina možete pronaći kvalitetan izbor proizvoda od prehrambenih namirnica pa sve do tekstilnih. Više od 60 malih hrvatskih proizvođača imaju osiguran plasman svojih proizvoda na policama trgovina Konzumova lanca. To donosi čak više od 250 proizvoda malih hrvatskih proizvođača koji su u ponudi svim kupcima. Osim domaćih proizvoda, Konzum se vodi time da imaju 80% svježih domaćih proizvoda koji uključuju ribu, voće i povrće.

Nakon toliko godina uspješnog poslovanja, Konzum danas nosi titulu jednog od vodećih maloprodajnih lanaca u Hrvatskoj u kojem kupuje više od pola milijuna ljudi. Više od 600 prodavaonica smješteno je diljem je diljem države s preko 300 gradova što u unutrašnjosti, što na obali i otocima. Svoju mrežu trgovina, Konzum je proširio i zakupom u shopping centrima Supernova među kojima je prvi Centar Cvjetni pa Centar Kaptol itd.