Mex | Cvjetni | Supernova

Specifični okusi dalekog Meksika nikada nisu bili bliže - uživajte u popularnim mesnim i vegetarijanskim meksičkim jelima!

Mex

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 21:00
Utorak 11:00 - 21:00
Srijeda 11:00 - 21:00
Četvrtak 11:00 - 21:00
Petak 11:00 - 22:00
Subota 11:00 - 22:00
Nedjelja 11:00 - 21:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Začini dan uz okuse iz restorana Mex u centru Supernova Cvjetni

Meksiko nikad nije bio bliži! U srcu grada Zagreba, na najprometnijem trgu – Cvjetnom, smjestio se jedan od poznatijih restorana s ponudom meksičkih jela. Mex je jedan u nizu restorana koji su svoje mjesto našli u našem centru Supernova Cvjetni.  Upravo ćete uz restoransku ponudu u Mexu pronaći fine kombinacije okusa koje donose poznata meksička jela. Pikantne tortilje uz brojne kombinacije dodataka i s još boljim umacima, jednostavno ćete otputovati u Meksiko. Boje, okusi, začini, svježi sastojci i umaci su vam na dlanu uz dnevnu ponudu i posebne menije. Sočna tortilja svidjet će se i ljubiteljima mesa, ali također veganima te vegetarijancima. 

Originalni meksički specijaliteti odličan su izbor za predah od kupovine ili ako ste odlučili provesti dan po centru Zagreba. Prepoznatljivim bojama, pikantnim umacima i finim sastojcima uživat ćete u svakom grizu bilo da ste kombinirali wrap, quesadillu, nachose, salate, fajitu ili tortilju. Jedna od zanimljivijih kombinacija zasigurno je i pulled pork kojeg možete kombinirati u tortilji, salati, burgeru ili enchilada pork wrapu. Među salatama odaberite kombinaciju miksa piletine guacamole fieste i green pasta vege kombinacijom s tjesteninom i svježim dodacima. Među umacima će vas očarati sjajan izbor koji se nudi uz sour cream, enchilada i guacamole. Uživajte u okusima Meksika u samom centru grada Zagreba i predahnite od obaveza zahvaljujući restoranu Mex.

Božanstveni meksički okusi prepoznatljivih specijaliteta koja će zadovoljiti i najizbirljivija nepca

Ako vam na prvi spomen Meksika na pamet padne njihova kuhinja, na pravom ste mjestu. U MEX restoranu čekaju vas božanstveni meksički okusi prepoznatljivih specijaliteta koja će zadovoljiti i najizbirljivija nepca. Mnoštvo boja, ljutih umaka, sastojci i okusi ono su što očekujemo kada se spomene meksička kuhinja.

Upravo se to, u obliku tortilje, salate ili burgera, nalazi na meniju MEX restorana u kojem imate priliku uživati u pravim specijalitetima. Izvrsni recepti za tortilje punjene mesom i povrćem neće vam otkriti, ali će vam s užitkom poslužiti jedan od najsočnijih burgera. Okusi u ustima ostajat će još danima, a po svoju novu dozu poželjet ćete doći ubrzo.

Odaberite između MEX tortilje s povrćem ili mesom i začinite je umakom po želji. U ponudi je čak pet vrsta umaka, ljuti ili blagi, kao i desetak preukusnih priloga. Složite omiljenu pulled pork salatu, te kremastim umakom istaknite okus najfinijeg pečenja. Volite li ipak varijantu burgera, uživajte u odličnom okusu svinjetine, kukuruza i luka. Naša preporuka je i da dodate sir! No, kraljica MEX restorana je ipak tortilja koju možete napraviti s junetinom, piletinom ili vege kombinaciju u kojoj će vegetarijanci uživati.

Dodajte joj šampinjone, grah, rajčicu ili sir te je začinite kiselim salsa umakom ili chilli rajčica umakom i probajte  stati samo na jednoj tortilji. Istu varijantu probajte i u sestri poznate tortilje - quesadilli koja možete biti punjena piletinom, chilli con carne smjesom ili povrćem. Izaberite svoju najdražu tortilju u MEX restoranu.