Dicta | Cvjetni | Supernova

Izrazite svoju osobnost i ukus idealnim modnim dodacima.

Dicta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Modni dodaci i nakit

Najpoznatiji brendovi satova i nakita čekaju vas u trgovini Dicta

U samom srcu Zagreba, u centru Supernova Cvjetni čekaju vas ekskluzivni švicarski brendovi satova i neodoljivi nakit koji vam iz sezone u sezonu priprema trgovina Dicta. Predanim i profesionalnim radom svojih zaposlenika Dicta svakom kupcu nudi najbolji pristup i mogućnost da odabere model koji će mu najbolje pristajati, a u bogatom izboru aktualnih kolekcija lako ćete pronaći i poklon za dragu osobu. Oris, Louis Erard, Frédérique Constant, Alpina, Bulova, Citizen i Breil samo su neke od renomiranih marki satova među kojima možete odabrati idealne muške, ženske i dječje modele. Volite li modne dodatke i osim satova rado odabirete i nakit, na raspolaganju su vam kolekcije Brosway, Breil i Rossoamante koje će savršeno upotpuniti svaki vaš outfit.

Počastite se novim satom ili nakitom i tako proslavite i obilježite sve male i velike životne uspjehe, a odaberete li nešto od toga za poklon za vjenčanje, krštenje, krizmu, godišnjicu, rođendan ili drugu obljetnicu, budite sigurni da poklanjate vrijednu uspomenu koju će svi rado nositi i čuvati kao trajnu vrijednost.

Dicta - sinonim za kvalitetu, odličan izbor i uslugu

Od svog osnutka 1996. godine, Dicta je postala jedan od vodećih distributera renomiranih svjetskih proizvođača satova, nakita i remena. Svojom bogatom ponudom, Dicta kupcima nudi velik broj dostupnih artikala po odličnim cijenama i mogućnošću povrata, kao i servisa uz pokrivenost jamstvom proizvođača.

Praćenjem razvoja modernih informatičkih tehnologija i implementacijom istih u svoje poslovanje, Dicta kupcima nudi i mogućnost web kupovine, ali i ažurnu komunikaciju putem društvenih mreža koja omogućava pravovremenu i brzu podršku čime diktira nove standarde profesionalne komunikacije na tržištu satova i nakita.

Dicta posebnu pažnju i trud ulaže u poslovnice i stručnu educiranost osoblja, cijeneći visoke standarde kvalitete brendova koje zastupa, a sve na zadovoljstvo vjernih kupaca. Predanim i profesionalnim radom nastoji izgraditi i sačuvati visoke standarde kvalitete poslovanja, a osim izvrsne ponude nije zanemariva važnost korisnih savjeta koje vam prilikom kupovine može ponuditi educirano i stručno osoblje.

Saznajte tako koji su idealni uvjeti pod kojim će vaš sat raditi besprijekorno i koji će mu produljiti vijek trajanja. Raspitati se možete i o vodootpornosti pojedinih modela, o specifičnostima kvarcnog, automatskog ili mehaničkog sata, te o načinima održavanja sata i remena.

Ovakve korisne informacije uvelike će vam olakšati izbor ako ste neodlučni koji model odabrati ili ako pak birate sat kao poklon. Uživajte u odabiru i s potpunim povjerenjem posjetite prodavaonicu Dicta.