Mobia | Cvjetni | Supernova

Kvalitetne maskice, folije i druga zaštitna oprema čuvat će vaš mobitel od brojnih oštećenja i tako mu produljiti vijek trajanja.

Mobia

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Tehnika

Maskice za mobitele u Mobiju u centru Supernova Cvjetni

Mobiteli su danas neizostavan dodatak svakodnevnom životu i teško je zamisliti dan bez korištenja mobitela. Upravo zato je važno da je naš tehnološki pomoćnik dobro zaštićen od ogrebotina, udaraca i potencijalnih lomova koji mogu nastati nespretnim situacijama. Štand Mobie smjestio se u centru Supernova Cvjetni gdje ćete pronaći opremu kako biste zaštitili svoj mobitel. Bilo da je riječ o maskicama, staklima ili nekim dodacima poput držača mobitela u autu, punjača, usb nastavaka sve do bluetooth slušalica, ljubazno osoblje odabrat će s vama najbolju kombinaciju. 

Među raznolikim kombinacijama more je izbora koje donose kolekcije poznatih svjetski brandova poput Karl Lagerfelda, adidas, Guess, Ferrari kako biste učinili svoj mobitel još više trendi. Ovisno o tome koji mode mobitela imate, maskica će se naći za sve, od Samsunga, Huaweia, Iphonea ili nekog drugog modela. Mobia vam također nudi širok asortiman dodataka i zaštite i za vaše tablete uz nove ponude koje dolaze svakodnevno na omiljeni prodajni štand. Mobiu možete pronaći u prizemlju centra Supernova Cvjetni gdje će vas dočekati nasmijano i ljubazno osoblje koje će vam rado predstaviti opcije i asortiman. Zato odaberite najbolji modni dodatak za svoje pametne uređaje i budite u trendu s najboljim izborom koji donosi Mobia.

Bogata ponuda planetarno popularnih maski poznatih svjetskih brendova

Kada kupimo novi mobitel, želimo ga što dulje održati novim. Kaljeno staklo za ekran, vodootporna maskica, zaštitna folija, torbica - kupit ćemo sve što je na tržištu kako bi naš omiljeni pomagač preživio padove ili ogrebotine. Odličnu zaštitu, ali i ukrasnu maskicu za svog mobilnog ljubimca pronađite u trgovini Mobia čija je glavna specijalnost prodaja dodataka za smartphone uređaje ili tablete. Nude garanciju, kvalitetu i najveći izbor dodataka za vaše pametne telefone. 

Mobia u svojoj bogatoj ponudi nudi planetarno popularne maske poznatih svjetskih brendova poput Ferrari, Mercedes-Benz, BMW, Guess, Disney ili Karl Lagerfeld čiji su i ekskluzivni zastupnici i distributeri. Svoju ponudu svakodnevno nadopunjuju pa tako uvijek možete naći novu zaštitnu masku za vaš iPhone, Samsung, Huawei, Xiaomi ili Honor mobilni telefon.

Zaštite svoj telefon od mogućih oštećenja uz kaljeno staklo koje štiti ekran u slučaju pada ili uz zaštitnu foliju koja sprječava grebanje ekrana.

Punjač koji će vam stajati u automobili ili u torbi kao rezerva za dane kada imate posla preko glave, pronađite u trgovini Mobia koja uz maskice za mobitel nudi i kablove te ostale dodatke. Ljubazno i uvijek dostupno osoblje na usluzi vam je prilikom odabira najboljeg dodatka za vaš omiljeni mobitel te će vam pomoći riješiti nedoumicu vezanu za vaš mobitel.