dm | Cvjetni | Supernova

Svoju omiljenu dekorativnu i preparativnu kozmetiku, asortiman za bebe i djecu te proizvode za kućanstvo potražite u trgovini dm.

dm

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 10:00 - 19:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija

Posjetite dm u centru Supernova Cvjetni i pronađite sve za dom i njegu na jednom mjestu

Nezaobilazno shopping odredište većine posjetitelja centra svakako je prodavaonica dm. Taj podatak ne čudi kada je dobro poznato da ćete tamo pronaći sve za njegu lica i tijela, dječju kozmetiku i hranu, potrepštine za kućne ljubimce i sredstva za čišćenje i održavanje životnog prostora. 

Uz brojne shopping pogodnosti i akcije vaša će kupovina biti znatno povoljnija, a bogat izbor garantira vam da ćete pronaći proizvode baš po vašem ukusu. Istražite ponudu odjela šminke, njege kože i kose, parfema, zdrave prehrane ili domaćinstava i pronađite idealne proizvode po pristupačnim cijenama. Savršena make up izdanja, besprijekorna frizura, njegovani nokti i blistava koža san su svake žene, a kako biste zablistali u svom najboljem izdanju, potrebni su vam i kvalitetni kozmetički preparati. Na odjelima muške kozmetike pronaći ćete sve za njegu i osobnu higijenu, a za najmlađe tu je najkvalitetnija hrana i poslastice, pelene, dječja kozmetika i razna oprema  i pomagala za kupanje i hranjenje.

Vaša prodavaonica kozmetike za njegu tijela i lica, proizvoda za mame i bebe, preparata za zdrav život i prehranu i još mnogo toga

Jedan od najvećih njemačkih drogerijskih lanaca dm – drogerie markt, u Hrvatskoj je prisutan još od 1996. godine, a danas se nalazi u većini centara Supernova grupe diljem Hrvatske: Supernova Zadar, Supernova Zagreb Buzin, Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Slavonski Brod, Supernova Koprivnica i Supernova Karlovac.

U dm-ovoj ponudi je asortiman koji obuhvaća više od 21.200 kvalitetnih drogerijskih proizvoda iz područja zdravlja i ljepote, dječje hrane i njege, domaćinstva, foto usluga i dodatnog asortimana poput hrane za kućne ljubimce, tekstila te raznih sezonskih proizvoda. U cjelokupnoj bogatoj dm-ovoj ponudi proizvoda nalazi se oko 1000 proizvoda iz Hrvatske, a u ponudi su čak 32 dm marke, koje pokrivaju gotovo sve kategorija asortimana.

U nekim dm prodavaonicama može se pronaći i specijalizirani odjel bezreceptnih lijekova, dodataka prehrani, dermatokozmetičkih i medicinskih proizvoda. Jedan takav specijalizirani kutak s više od 1.500 različitih proizvoda nalazi se u centrima Supernova Zagreb Garden Mall, Supernova Zagreb Buzin i Supernova Zadar. U dm-u je zaposleno stručno osoblje koje svojim iskustvom, znanjem i korisnim savjetima može pomoći svim kupcima u pronalasku odgovarajućih proizvoda bilo da je riječ o prirodnoj kozmetici, medicinskim uređajima i pomagalima poput tlakomjera, toplomjera, aspiratora za nos i ortopedske obuće.

Svoje najvjernije kupce dm nagrađuje brojnim pogodnostima i akcijama putem dm active beauty kartice. Svaka kupnja iznad 10 kuna donosi vrijedne bodove koji se mogu koristiti za ostvarivanje brojnih pogodnosti u dm-u. Svoje mjesto u kategoriji kvalitetnih proizvoda pronašle su dm marke kao što su Balea, Balea Men, Denkmit, Ebelin, Alverde, Jessa, trend IT UP, Stella Jones, Soft & Sicher i druge.