HUNTER powered by ZOO CITY | Cvjetni | Supernova

Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve svakodnevne potrebe vaših pasa, mačaka, ptica, riba i brojnih vrsta malih životinja.

HUNTER powered by ZOO CITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* 10:00 - 18:00
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Birajte samo najkvalitetnije proizvode za svoje kućne ljubimce u trgovini Hunter by Zoo City 

Na etaži -1 centra Supernova Cvjetni smjestilo se omiljeno shopping odredište brojnih ljubitelja životinja, ali i njihovih ljubimaca. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve svakodnevne potrebe vaših pasa, mačaka, ptica, riba i brojnih vrsta malih životinja. Odaberite neku od kvalitetnih vrsta hrane, preparate za higijenu i njegu, igračke i poslastice renomiranih brendova, a ljubazno i educirano osoblje rado će vam pomoći prilikom odabira savjetom ili preporukom. 

U shopping možete poći i sa svojim ljubimcem, a na raspolaganju su vam brojni brendovi; Acana, Dog Chow, HappyDog Natur Croq, HappyDog Supreme, Orijent, Pro Plan, Royal Canin Breed, Royal Canin Size i druge. Hrana za mačke obuhvaća brendove Cat Chow, Ever Clean, Ferplast, Gourmet Perle, Le Chat, Miamor, Natural Line Cat, orijent i brojni drugi. Posebna je pogodnost i mogućnost sakupljanja bodova koji vam donose značajne uštede. Svaka kupovina donosi vam određeni broj bodova koje možete iskoristiti kako biste ostvarili popuste, a svakoga mjeseca očekuju vas i posebne akcije i shopping pogodnosti.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

Zoo City posebno je mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca jer upravo tamo mogu provesti zajedničko kvalitetno shopping vrijeme. Zoo City s radom je počeo još 2008. godine s ciljem da svim ljubiteljima i vlasnicima kućnih ljubimaca ponudi okruženje u kojem će moći uživati.

Danas s ponosom u svojim trgovinama imaju bogat asortiman hrane, poslastica, raznih dodataka, igračaka, krevetića, dekica, putnih artikala i još mnogo toga što će upotpuniti život i potrebe omiljenih kućnih ljubimaca. Bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, glodavcima, ribicama ili gmazovima, u ZOO Cityju ćete pronaći sve potrebno za svoje ljubimce.

Većina članova ZOO City obitelji ima kućnog ljubimca i prema njima gaje stvarnu ljubav. „Iz ljubavi za ljubimce“ slogan je koji ujedno odražava radnu atmosferu u ZOO Cityju gdje vas očekuje ljubazno osoblje koje će u zajedničkoj suradnji pronaći rješenje za sve potrebe vas i vaših kućnih ljubimaca.

U bogatoj ponudi proizvoda možete pronaći suhu hranu za pse, mokru hranu za pse svih tekstura i oblika, veterinarske dijete, barf-raw smrznutu ili sirovu. Također, tu su i posude za hranu ili vodu, zdjelice, hranilice, pojilice, podlošci za posude, ampule protiv nametnika, ogrlica protiv nametnika, sprej protiv nametnika, krletke za velike, srednje i male papige, krletke za kanarince, egzote, oprema za krletke i ostala oprema.