HUNTER powered by ZOO CITY | Cvjetni | Supernova

Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve svakodnevne potrebe vaših pasa, mačaka, ptica, riba i brojnih vrsta malih životinja.

HUNTER powered by ZOO CITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Birajte samo najkvalitetnije proizvode za svoje kućne ljubimce u trgovini Hunter by Zoo City 

Na etaži -1 centra Supernova Cvjetni smjestilo se omiljeno shopping odredište brojnih ljubitelja životinja, ali i njihovih ljubimaca. Bogat asortiman proizvoda zadovoljit će sve svakodnevne potrebe vaših pasa, mačaka, ptica, riba i brojnih vrsta malih životinja. Odaberite neku od kvalitetnih vrsta hrane, preparate za higijenu i njegu, igračke i poslastice renomiranih brendova, a ljubazno i educirano osoblje rado će vam pomoći prilikom odabira savjetom ili preporukom. 

U shopping možete poći i sa svojim ljubimcem, a na raspolaganju su vam brojni brendovi; Acana, Dog Chow, HappyDog Natur Croq, HappyDog Supreme, Orijent, Pro Plan, Royal Canin Breed, Royal Canin Size i druge. Hrana za mačke obuhvaća brendove Cat Chow, Ever Clean, Ferplast, Gourmet Perle, Le Chat, Miamor, Natural Line Cat, orijent i brojni drugi. Posebna je pogodnost i mogućnost sakupljanja bodova koji vam donose značajne uštede. Svaka kupovina donosi vam određeni broj bodova koje možete iskoristiti kako biste ostvarili popuste, a svakoga mjeseca očekuju vas i posebne akcije i shopping pogodnosti.

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz 47 lokacija diljem zemlje, ZOOCITY trgovinu možeš pronaći u svog gradu ili čak kvartu. Za sve one koji za svog ljubimca više vole naručivati online, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala.

Topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ti olakšao kupnju, ali i tvom ljubimcu pružio zabavan i ugodan posjet uz dostupne posudice s vodom i besplatne poslastice. Slobodno povedi i ljubimca, ne samo kako bi ga svi mazili i nudili poslasticama, već i zbog toga što će ti ZOOCITY stručni djelatnici pomoći prilikom odabira proizvoda koji je baš za tvog ljubimca. On će imati priliku na licu mjesta isprobati oprsnicu, četku, zdjelicu i sve ostale artikle.