HUNTER powered by ZOOCITY | Cvjetni | Supernova

Najbolje odredište za sve ljubitelje i vlasnike kućnih ljubimaca s raznovrsnom ponudom proizvoda za životinje.

HUNTER powered by ZOOCITY

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Ostalo

Birajte samo najkvalitetnije proizvode za svoje kućne ljubimce u trgovini Hunter by ZOOCITY 

HUNTER powered by ZOOCITY smjestio se na etaži -1 centra Supernova Cvjetni u ugodnom okruženju i uz ljubazno osoblje koje će vama i vašim kućnim ljubimcima pružiti potpunu uslugu savjetovanja oko kupovine. Najpotrebnije potrepštine pronađite u bogatom asortimanu proizvoda bilo da je riječ o psima, mačkama, pticama, papigama, životinjama iz akvarija, terarija ili malim životinjama.

Na policama ZOOCITYja u shopping centru Supernova Cvjetni pronaći ćete poznate brendove pseće hrane kao što su Acana, Select Gold, Real Nature, Happy Dog Supreme, Premiere, Brit, Orijen i druge. Hrana za mačke obuhvaća brendove Cat Chow, Ever Clean, Happy Cat Supreme, Orijen, Premiere, Acana, Real Nature, Gourmet Perle i brojni drugi.
Uz ZOOCITY klub možete ostvariti brojne pogodnosti prilikom kupovine za svoga kućnog ljubimca jer svaka kupovina nosi bodove. Svakog mjeseca očekuju vas super akcije i proizvodi na sniženju. Korisne savjete o njezi i brizi za svoje životinje pronađite na blogu ZOOCITY.  

Idealno mjesto za sve vlasnike i ljubitelje kućnih ljubimaca

ZOOCITY je najšira mreža specijaliziranih trgovina s hranom i opremom za kućne ljubimce u Hrvatskoj. Uz 47 lokacija diljem zemlje, ZOOCITY trgovinu možeš pronaći u svog gradu ili čak kvartu. Za sve one koji za svog ljubimca više vole naručivati online, tu je i zoocity.hr, webshop s više od 100 različitih brandova te više od 5.000 artikala.

Topao i moderan interijer osmišljen je kako bi ti olakšao kupnju, ali i tvom ljubimcu pružio zabavan i ugodan posjet uz dostupne posudice s vodom i besplatne poslastice. Slobodno povedi i ljubimca, ne samo kako bi ga svi mazili i nudili poslasticama, već i zbog toga što će ti ZOOCITY stručni djelatnici pomoći prilikom odabira proizvoda koji je baš za tvog ljubimca. On će imati priliku na licu mjesta isprobati oprsnicu, četku, zdjelicu i sve ostale artikle.