Foodie | Cvjetni | Supernova

Uživajte u slasnim okusima i opojnim mirisima domaće kuhinje.

Foodie

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 19:00
Utorak 11:00 - 19:00
Srijeda 11:00 - 19:00
Četvrtak 11:00 - 19:00
Petak 11:00 - 19:00
Subota 11:00 - 19:00
Nedjelja 11:00 - 19:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Svakodnevna bogata ponuda raznovrsnih jela u restoranu Foodie u centru Supernova Cvjetni

Ubrzani tempo života i poslovne obaveze najčešće znaju poremetiti način na koji se hranimo pa često posežemo za brzim rješenjima kao što su pekarski proizvodi, brzi snackovi, fast food itd. Ipak, na tržištu se nađu i oni restorani koji pobijaju teoriju da je samo brza hrana široko dostupna što nam čini izbor pametnijim i boljim. Upravo je restoran Foodie jedno takvo mjesto gdje vrijedne ruke stručnog osoblja svaki dan priprema raznolika jela od svježih namirnica koje će vam na tanjur donijeti kvalitetne nutritivne zalogaje. U centru Supernova Cvjetni pronaći ćete svježu ponudu jela koje ima Foodie i zasigurno ćete uživati u odličnom odabiru koji možete konzumirati u zelenom okruženju našeg dijela sa stolovima. 

Uživajte u domaćoj kuhinji i okusima domaće ponude namirnica koje su pretočene u fine recepte. U Foodiju će vas oduševiti domaća kuhinja brojnih jela iz svih regija Hrvatske. Na meniju ćete pronaći domaće ćufte s pireom, zagorske štrukle, hobotnicu ispod peke, istarske fuže, dalmatinsku pašticadu, rizi bizi itd. Iskombinirajte raznoliko, a započnite svoju gastro uživanciju uz tople domaće juhe bilo da je riječ o bistroj goveđoj juhi ili krem juhi od sezonskog povrća. Uz glavno jelo domaće kuhinje izaberite i salatu od cikle, rajčica, iceberg salate ili neku drugu kombinaciju po vlastitoj želji. Naravno i slatko je tu za kraj bogate trpeze pa uvijek možete odabrati jednu od slastica s ponude, od kolača, komada torte pa sve do štrudli.

Odlično mjesto gdje se ljudi vole i žele vratiti

Lanac restorana Food City nastao je kako bi udovoljio brojnim nepcima i ljubiteljima specijaliteta raznih svjetskih kuhinja i približio im okuse Azije, Meksika, Italije, ali i u ubrzanom životnom tempu svakodnevno omogućio domaći obrok pripremljen po tradicionalnoj recepturi. Jedan od restorana ovog lanca je i Foodie – mjesto na kojemu će vas dočekati bogata dnevna ponuda jela.

Kada poželite brz i kvalitetan obrok  Foodie je idealno odredište koje nudi ponešto za svačiji ukus. Isprobajte bogat izbor glavnih jela, priloga, juha i deserata; na meniju se tako mogu pronaći kuhana i pečena jela s prilozima, zdrava variva, riba pripremljena na brojne načine, kao i raznovrsne salate.

Svakoga dana u ponudi su i tri izdvojena menija po posebnim, pristupačnim cijenama koji uključuju toplu juhu, glavno jelo s prilogom i salatu. Čak i kada niste u mogućnosti sami skuhati obrok ili ručak pojesti kod kuće, u Foodie restoranu čeka vas domaća hrana, baš kao ona kakvu spremaju naše mame i bake. Idealan spoj tradicije i moderne kuhinje, vrhunska usluga i ugodan ambijent jamči vam ukusan obrok i kvalitetno provedenu pauzu za ručak ili druženje s obitelji i prijateljima.

Najkvalitetnije namirnice, provjereni i omiljeni recepti i odlični kuhari kombinacija su koja garantira odličan gastro doživljaj uz zdrav i izbalansiran obrok nakon kojega se puni poleta možete vratiti dnevnim obavezama.