Manuela Picard | Cvjetni | Supernova

Manuela Picard svoju dugogodišnju tradiciju temelji na vrhunskom threadingu obrva, a s vremenom je uvedena i ponuda vrhunskih tretmana njege lica i tijela koje će za vas odraditi educirano i stručno osoblje salona.

Manuela Picard

Radno vrijeme
Ponedjeljak 08:00 - 20:00
Utorak 08:00 - 20:00
Srijeda 08:00 - 20:00
Četvrtak 08:00 - 20:00
Petak 08:00 - 20:00
Subota 08:00 - 15:00
Nedjelja Zatvoreno
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Drogerija Ostalo

Opustite se i uljepšajte u salonu Manuela Picard u centru Supernova Cvjetni

U samom centru Zagreba, na prvom katu centra Supernova Cvjetni očekuje vas prava beauty oaza u kojoj ćete se zasigurno osjećati ugodno, a kući ili u nove radne pobjede otići opušteni i svježeg izgleda. Najpoznatiji po vrhunskoj tehnici threadinga obrva, salon je okupio zavidan broj zadovoljnih klijenata i klijentica koji svoje obrve prepuštaju u ruke educiranog osoblja salona. U ponudi je i popularni lash lift kao i neodoljive puder ili ombre obrve – metoda trajnog šminkanja uz koju će vaše lice zablistati. Borite li se s aknama, masnom kožom ili bilo kakvom drugom problematikom kože lica, svakako isprobajte neke od učinkovitih metoda i tretmana uz koje će vaša koža biti zdravija i izgledati njegovano.

Obnovite kožu tijela modernim i učinkovitim laserskim tretmanima, a neželjene dlačice uklonite tretmanima voskom. Učinkovitim tretmanima tijela potaknut ćete proces mršavljenja ili zatezanja kože i, ono najvažnije, zdravlje čitavog organizma. Kako bi užitak bio potpun, isprobajte neku od ugodnih blagotvornih masaža koje popravljaju funkcije organizma, ali i raspoloženje. Razmazite se, opustite i izgledajte nevjerojatno uz pomoć najmodernije tehnologije i stručnih tretmana salona Manuela Picard.

Poznati lanac salona Manuela Picard nudi vam provjereno dobru i stručnu uslugu svakim vašim posjetom

Manuela Picard svoju dugogodišnju tradiciju temelji na vrhunskom threadingu obrva, a s vremenom je uvedena i ponuda vrhunskih tretmana njege lica i tijela koje će za vas odraditi educirano i stručno osoblje salona. Jedna od posjećenijih lokacija svakako je salon u Centru Cvjetni gdje ćete uživati i uljepšati se od glave do pete. Hydrafacial, Venus Legacy, Dermapen, ZO Skin Health by dr. OBAGI, Alma Soprano Platinum lasersko uklanjanje dlačica i superiorna depilacija australskim Jax Wax voskom, lash lift, brow laminacija, puder obrve i trajno iscrtavanje usana usluge su koje u salonu Manuela Picard djelatnice pružaju svojim klijenticama.

Želite li dovesti svoj izgled do savršenstva i izgledati zdravo i njegovano, svakako isprobajte neke od tretmana s područja oblikovanja obrva, tretmane lica i tijela kao i neke od popularnih metoda depilacije. Savršenim obrvama postignite sasvim nov i bolji izgled lica, opustite se uz fantastičnu masažu lica, tijela, leđa ili stopala, a kožu održavajte mladom i zdravom nekom od najmodernijih metoda i odraz u ogledalu neće vas razočarati. Manuela Picard u svojoj bogatoj ponudi omogućava vam i kupovinu preparata s kojima ćete si mali kućni spa moći upriličiti i u udobnosti vlastitog doma do sljedećeg posjeta vašem omiljenom salonu.