Denis | Cvjetni | Supernova

U asortimanu trgovine Denis mogu se pronaći artikli za djevojčice i dječake svake dobi.

Denis

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja 10:00 - 18:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Kreditna kartica, Gotovina
Telefon
E-mail
Web stranica
Kategorije
Djeca

Trgovina Denis mjesto je gdje mašta postaje stvarnost

Brojni mališani koji posjete centar Supernova Cvjetni već napamet znaju u koju trgovinu najprije žele ući. I njihovi roditelji već znaju da je pravo carstvo igračaka na etaži -1 u trgovini Denis. Tamo ćete pronaći razne igračke za djecu svih uzrasta bilo da želite iznenaditi svoje mališane ili birate nekome poklon. 

Akcijski junaci, Barbie lutke, Lego kocke, autići, lutke ili plišane igračke – ovakav izbor oduševit će svu djecu. Za one najmlađe tu su brojne didaktičke igračke, a posebno su popularne drvene, edukativne igračke. Za malene kreativce potražite bojanke, slikovnice, kreativne setove, plastelin, setove za građenje i brojne druge igračke uz koje ćete im poticati maštu i kreativnost.

Za one nešto veće u ponudi potražite zabavne društvene igre, a dolaskom proljeća opremite se igračkama opremom za zabavu na otvorenom poput lopti, reketa, rola, bicikala i guralica. Baš sve što maleni mogu poželjeti čeka vas u trgovini Denis stoga se prepustite užitku i izmamite ima na lice najslađe osmijehe.

Razveselite mališane najljepšim poklonom ili veselim zajedničkim shoppingom

Denis by Eurom brend je tvrtke Eurom d.o.o. čija je primarna djelatnost uvoz i distribucija igračaka kao i školskog i sportskog programa, ali i kućanskih potrepština te sezonskih artikala. Uvoz i distribucija odvija se putem brojnih raspoloživih kanala, kako multinacionalnih kompanija, tako i manjih maloprodajnih dućana. Poduzeće osnovano 1990. u Beču pod nazivom Vogeneder GmbH u rujnu iste godine dobiva zagrebačku podružnicu naziva EUROM d.o.o.

Brend Denis by Eurom stoji iza vrhunskih sezonskih artikala i najkvalitetnijih igračaka. Također, u posjedu je licence „GARFIELD“ na osnovu koje razvija čitavu lepezu prepoznatljivih proizvoda. Kroz dugogodišnje poslovanje, Denis je postao važan dobavljač brojnim trgovačkim lancima te domaćim i stranim supermarketima. Poštujući najznačajnije međunarodne standarde, Denis zadovoljnim kupcima kontinuirano prezentira najprestižnije linije proizvoda na osobiti zadovoljstvo i djece i odraslih. Neki od brendova koje Denis zastupa, a koji su specifični po naslovnim likovima i motivima su Lego, Pčelica Maja, Hello Kitty, Frozen by Disney, Minions, Ben 10, Maša i medo, Mickey by Disney, Minnie by Disney, Play Doh, Star Wars, Peppa Pig, Barbie, Baby Born, Trolls, Violetta by Disney, My Little Pony te brojni drugi.

U asortimanu trgovine Denis mogu se pronaći artikli za djevojčice i dječake svake dobi. Igračke za najmlađe koje pomažu u razvoju motorike, zabavne igre koje su istovremeno i edukativne te igračke koje će osvojiti ljubitelje brojnih crtanih likova i vrlo su popularne među djecom vrtićke dobi i školarcima. Uživajte u zabavnom shoppingu s najmlađima i prepustite se svijetu mašte i zabave.