Calvin Klein underwear | Cvjetni | Supernova

Kolekcije Calvin Klein donjeg rublja uvijek jednako privlače pažnju i idealan su izbor volite li kombinaciju estetike i kvalitete, ali i želite li nekoga iznenaditi zanimljivim poklonom. 

Calvin Klein underwear

Radno vrijeme
Ponedjeljak 09:00 - 21:00
Utorak 09:00 - 21:00
Srijeda 09:00 - 21:00
Četvrtak 09:00 - 21:00
Petak 09:00 - 21:00
Subota 09:00 - 21:00
Nedjelja* Zatvoreno
Pogledajte posebno radno vrijeme
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Moda
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
Web stranica
Kategorije
Moda

U centru Supernova Cvjetni potražite najnovije Calvin Klein underwear kolekcije

Provokativne, zavodljive i senzualne – kolekcije Calvin Klein donjeg rublja uvijek jednako privlače pažnju i idealan su izbor volite li kombinaciju estetike i kvalitete, ali i želite li nekoga iznenaditi zanimljivim poklonom. 

Legendarne bokserice i gaćice za muškarce prepoznatljivog dizajna kao i udobni grudnjaci i gaćice za žene samo su dio standardne ponude. Udobni krojevi i vrhunski materijali čine ove modele nenadmašnima kada je u pitanju izbor donjeg rublja za svaki dan. U asortimanu luksuznog donjeg rublja pronađite zavodljive setove za posebne prigode koji su idealan poklon za djevojačke večeri, godišnjice, Valentinovo ili rođendane. Svaku liniju i kolekciju Calvin Klein donjeg rublja odlikuje vrhunski dizajn, najmodernija tehnologija izrade i najkvalitetniji materijali pa je upravo zbog toga prvi izbor dugogodišnjih zaljubljenika u ovaj brend. Upravo takva tehnologija izrade garantira udobnost i dugovječnost proizvoda, a u bogatom izboru modela naći će se ponešto za svakoga bez obzira na potrebe i način života. 

Prepoznatljiv Calvin Klein dizajn koji počiva na dugogodišnjoj tradiciji

Povijest brenda Calvin Klein seže u daleku 1968 kada je su tvrtku osnovali Calvina Klein i njegov poslovni partneri Barryja Schwartza, a nizom nevjerojatnih kolekcija izgradili reputaciju lidera u američkoj modi. Čista estetika i inovativan dizajn osvajala je mase iz kolekcije u kolekciju pa je tvrtka uzastopno premašivala rekorde zarade, a linije proizvoda distribuirane su u više od 110 zemalja diljem svijeta. 

Ovaj globalni lifestyle brend predstavlja primjer hrabrih i progresivnih ideala te često minimalne, ali zavodljive estetike. Svoju publiku inspirira uvijek kvalitetnom i pomalo provokativnom vizualnom promocijom dizajna koji je uvijek upečatljiv i ističe se u masi. Posebno je to vidljivo na primjeru kolekcija donjeg rublja koje je sinonim za zavodljivost, a nosile su ga neke od najpopularnijih i najatraktivnijih slavnih osoba svijeta. Calvin Klein donje rublje utjelovljuje moderan minimalizam, vrhunski dizajn i naprednu tehnologiju kao i vrhunske materijale. Kolekcije donjeg rublja slave muško i žensko tijelo u svim njegovim oblicima i potiču na prihvaćanje i samopouzdanje. Dizajn i kvalitetni materijali imperativ su u proizvodnji svake kolekcije od samih njenih začetaka pa ne čudi da je Calvin Klein rublje jednako udobno i oku ugodno, a u njemu je udobno provesti dan neovisno radi li se o brojnim poslovnim obavezama, večernjem izlasku ili fizičkoj aktivnosti.