Gyotaku sushi bar | Cvjetni | Supernova

Počastite se vrhunskim sushijem u restoranu Gyotaku koji za vas priprema samo najbolje zalogaje vještih ruku poznatog chefa. Čak osam sushi paketa omogućit će vam da odaberete najbolje okuse po svom guštu. 

Gyotaku sushi bar

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 21:00
Utorak 11:00 - 21:00
Srijeda 11:00 - 21:00
Četvrtak 11:00 - 21:00
Petak 11:00 - 21:00
Subota 11:00 - 21:00
Nedjelja 11:00 - 21:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Zanimljive sushi kombinacije okusite uz restoran Gyotaku u centru Supernova Cvjetni

Daleki okusi nikada nisu bili bliže uz šaroliku ponudu restorana u gastro dijelu centra Supernova Cvjetni. Svjetska kuhinja nikada nije bila privlačnija pa ćete tako osim meksičke, azijske pronaći i posebne poslastice vrhunskih majstora u obliku sushija. Jedan zalogaj koji će vaše nepce oduševiti sjajnim kombinacijama sastojaka i okusa. Počastite se vrhunskim sushijem u restoranu Gyotaku koji za vas priprema samo najbolje zalogaje vještih ruku poznatog chefa. Čak osam sushi paketa omogućit će vam da odaberete najbolje okuse po svom guštu. 

Tako možete odabrati losos selection uz hosomaki losos te uramaki i nigiri losos. Paket California oduševit će vas kombinacijom čak deset California roll uramaki, a Vege selection donosi kombinaciju futomaki s tofuom, avokadom i krastavcima uz hosomaki mrkvu, krastavac i vege Philadelphiju. Poseban začin vašem nepcu svakako je Spicy Uramaki koji donosi kombinacije sa Spicy losos uramaki te Spicy tuna uramaki. Teriyaki Selection sjajan je odabir za sve ljubitelje pečenog losos uramakija i pečene piletine uramaki. Philadelphia roll ima 10 komada sushija za sve istinske poznavatelje sushi kombinacija. Tu su još i Gyotaku Selection koji je iskombiniran s tuna nigiri, losos nigiri, tuna hosomaki i losos uramaki. Posebna ponuda su i sjajne kombinacije bowla među kojima možete odabrati kozice, pečeni losos, poke losos, tofu bowl i piletina teriyaki bowl. Zasladite se i ukusnim desertima poput pudinga od sushi riže sa sezonskim voćem, Yuzu pudingom ili čokoladnim zalogajima sa žitaricama.

Ljubitelji sushija uživat će u svakoj kombinaciji

Sushi kao jedno od najpopularnijih svjetskih jela ušao je na velika vrata i na hrvatsko tržište te se pozicionirao kao velika zvijezda gastro scene. Već nekoliko godina sushi se nalazi na listi najželjenijih zalogaja kojeg ljudi odabiru bilo da je riječ o pauzama za ručak, dostavi na kućnu adresu ili odlazaka na spoj i druženje s prijateljima i obitelji. Gyotaku Sushi jedan je od najpoznatijih restorana sa širokom ponudom kombinacija ovog planetarno poznatog zalogaja. Idealno je to mjesto za prave ljubitelje sushija koji će za sebe naći najbolje kombinacije s pomno odabranim svježim sastojcima za fine okuse.

Vrhunski chefovi koji marljivo rade u Gyotaku odabiru jedinstvene metode rolanja samo kvalitetnih sastojaka. Uz visoko stručno obrazovanje čak iz dalekog Tokija, na vaš će tanjur donijeti čak osam sushi paketa te pet poke zdjela i tri fantastična deserta pripremljena na japanski način.