Pasta Fasta | Cvjetni | Supernova

U gastro kutku centra Supernova Cvjetni očekuje vas odličan izbor tjestenina u restoranu Pasta Fasta.

Pasta Fasta

Radno vrijeme
Ponedjeljak 11:00 - 21:00
Utorak 11:00 - 21:00
Srijeda 11:00 - 21:00
Četvrtak 11:00 - 21:00
Petak 11:00 - 22:00
Subota 11:00 - 22:00
Nedjelja 11:00 - 21:00
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani
Adresa
Trg Petra Preradovića 6
10000 Zagreb
Način plaćanja
Gotovina, Kreditna kartica, Supernova poklon-kartica
E-mail
Web stranica
Kategorije
Kafići i restorani

Italija na dlanu uz restoran Pasta Fasta u centru Supernova Cvjetni

Ako ste među ljubiteljima dobre mediteranske hrane koja uvijek uključuje pastu tj. tjesteninu, onda ćete dolaskom u centar Supernova Cvjetni pronaći sve po svom guštu. U gastro dijelu centra smjestio se i restoran Pasta Fasta s najboljim kombinacijama bogatih okusa Italije. Meni je obogaćen divnim mirisima koje donose začini te samo kvalitetne svježe namirnice. Tjestenina koja se samo za vas priprema je domaća hrvatska branda Aurelia u kombinacijama kao što su spaghetti, fusili, fuži, tagliatelle ili integralne fettuccine. Ovaj domaći brand možete iskombinirati prema vlastitom izbor uz klasične menije i punjenu tjesteninu. Klasični meni omogućit će vam sjajne izbore kao što su umaci pomodoro, bolognese, Alfredo piletina, pesto Genovese, carbonara ili kombinacija kozica aglio olio. Svaka od ovih kombinacija pomno je odabrana od strane stručnih ruku zaposlenika koji će vaše jelo pripremiti vama pred očima i servirati vam toplo i ukusno. 

Ukoliko ste željni tople juhice, utoliko će vam se Toskanska juha od rajčica zasigurno veoma svidjeti jer je u ponudi s vrlo povoljnom cijenom. Naravno, osim klasičnih kombinacija možete malo i eksperimentirati uz punjenu tjesteninu kao što su planetarno popularni tortelini ili ravioli. Iskombinirajte torteline uz četiri vrste sira ili pak raviole s Ricottom i špinatom te tikvicama i bukovačama. Neka Pasta Fasta bude vaše omiljeno mjesto za prave talijanske gastro delicije u samom srcu grada Zagreba.

Odlične tjestenine u raznim kombinacijama s ukusnim umacima, mesom i povrćem

Pasta Fasta dio je Food City grupe koja u svom portfoliju ima niz uspješnih restorana brojnih svjetskih kuhinja. Ljubitelji mediteranske hrane uz restoran Pasta Fasta doći će na svoje jer se svakodnevno pripremaju odlične tjestenine u raznim kombinacijama s ukusnim umacima, mesom i povrćem. Nakon uspješnog shoppinga u Supernova centrima najbolje je odmor pronaći u ponudi restorana kao što je Pasta Fasta.

Mogućnost slobodne kombinacije omogućit će vam da sami odaberete željeni obrok bilo da ste na pauzi od posla, ručku ili nekoj drugoj prigodi za finom hranom. Među ponudom umaka očekuju vas nekoliko najpoznatijih talijanskih umaka: Bolognese, Carbonara, Pesto Genovese, pomodo, aglio Oglio i mnogi drugi. Sva jela se pripremaju na licu mjesta tako da možete pratiti cijeli proces pripreme vašeg obroka, a sve namirnice su svježe.

Vrhunski kuhari pripremit će vaše jelo u samo nekoliko minuta. Na vama je samo da odaberete željenu tjesteninu iz ponude: spaghetti, fusilli, tagliatelle, penne i penne integrale. Nadopunite izbor tjestenine uz odgovarajući umak po najboljoj recepturi, a možete dodati i pokoji posebni dodatak i vaše jelo je spremno za konzumaciju.

U ugodnom okruženju uživajte u ukusnom obroku, piću i desertima po želji. Stoga odaberite okuse Italije uz svoju omiljenu vrstu tjestenine, jedan od finih umaka i uživajte u restoranu Pasta Fasta.